.

Microsoft Teams

Microsoft Teams en Microsoft 365

Wil je een vlotte en efficiënte samenwerking organiseren tussen je klanten en medewerkers via sterk uitgewerkte communicatievormen -en tools? Dan zijn Microsoft Teams en Microsoft 365 de toepassingen die je zoekt. Beide tools zijn onderdeel van de veilige Microsoft Cloud-oplossingen en zijn dus online overal beschikbaar: een hefboom tot flexibel werken. Bij ATA IT is dit een onderdeel om een moderne werkplaats te ondersteunen.

Telefonie

Ook een integratie met digitale telefonie is voor ATA IT geen probleem. Het voordeel hierbij is dat al je communicatiekanalen zich in één tool bevinden. Meer te weten komen over deze succesformule? Neem dan zeker contact op met onze specialisten.

Productieve meetings en gesprekken

Vergaderen op afstand is een onderdeel van Microsoft Teams dat vandaag niet meer weg te denken is uit de bedrijfsvoering. Gebruikers kunnen vergaderingen opnemen, hun scherm delen, opmerkingen toevoegen aan Powerpointpresentaties of berichten versturen met de ingebouwde chat.

Afstand zal alvast geen hinder meer vormen en met je efficiëntere werkwijze zal je alleen maar meer motivatie vinden om digitaal te blijven werken.

Neem contact op

015/75 30 58
info@atait.com
Bosstraat 38 – 2861 O.L.V.-Waver

Wat overweldigd door onze expertise?
Wij leggen het graag persoonlijk aan je uit.