IT Audit en Strategie

Duidelijke digitale richting voor je huidige of toekomstige werknoden
Digitalisatie is vandaag niet meer weg te denken uit de werkomgeving. Maar welke stappen zijn hiervoor nodig, en wat zijn dan de juiste stappen? Voor dit concreet advies kan je terecht bij onze Business en IT-architecten. Zij maken een duidelijke analyse en bepalen samen de ideale weg naar jouw digitale highway.

Duidelijke digitale richting voor je huidige of toekomstige werknoden

Roadmap naar digitaal succes

Een digitale roadmap is verbonden met verschillende niveaus en aspecten van je organisatie. Zoek je advies om je IT-omgeving te optimaliseren of wil je evolueren naar een totaal nieuwe aanpak, zoals een geleidelijke migratie naar de Cloud? Welke nieuwe infrastructuur heb je nodig en welke ondersteunende diensten horen daarbij? Afhankelijk van jouw wensen zetten we de juiste strategie uit in een duidelijk stappenplan.

Op maat van jouw budget

We leggen verschillende opties voor en denken ook mee na over de financiële mogelijkheden en voordelen. Een businesscase is altijd een onderdeel van goede bedrijfsvoering dus wij helpen ook graag hier mee te denken in de beschikbare middelen.

Mogelijke assessments

Security Assessment
Van werktoestel tot netwerk tot Cloud of serverinfrastructuur, wij voeren een grondige analyse uit van je huidige werkomgeving.  

Digitale Scan of Maturiteitsscan
Naast een standaard security assessment bekijken we ook je huidige omgeving en je toegepaste werkwijze en applicatielandschap. Na een doorgravende analyse komen we met aanbevelingen en tips rond nodige vernieuwingen. We nemen onze tijd om de juiste stappen te activeren en je de volgende digitale sprong te laten nemen.

Vernieuwing of innovatiescan
Is je huidige infrastructuur verouderd en wil je wel eens evalueren wat er vandaag kan en wat de voordelen voor je bedrijf of medewerkers zouden zijn met deze nieuwe aanpak? Onze business en IT-architecten gaan graag het gesprek aan.

Hulp nodig bij jouw IT audit en strategie? Contacteer onze IT-architecten!

Gerelateerde producten

IT Expert on-site

Bepaal je strategie samen met onze experten

Digitale Scan

Ons gratis advies om jouw bedrijf op maat te digitaliseren