IT-Infrastructuur

Doordachte ICT-infrastructuur op maat van je bedrijf
Efficiënt, veilig, solide en zo eenvoudig mogelijk. Infrastructuur is dan ook een fundamentele pijler in je digitalisatie. We zorgen voor een wendbare en logische omgeving die jouw bedrijfsnoden optimaal kan ondersteunen. We maken alles eenvoudig en ‘kauwbaar’, zowel naar operationele als economische inzichten.

Doordachte ICT-infrastructuur op maat van je bedrijf

IT die mee groeit

We beseffen dat wendbaarheid essentieel is in je onderneming. Daarom creëren we een infrastructuur niet alleen voor je huidige, maar ook voor je toekomstige noden. Vanuit ATA IT bieden we hier verschillende vormen op maat rond voor: Private Cloud, Public Cloud of on-premise (hybride), enzovoort. Afhankelijk van jouw wensen en noden (operationeel en economisch) kiezen we samen voor de juiste oplossing.

IT-infrastructuurprojecten

ATA IT is vertrouwd met elke uitdaging die IT-infrastructuur met zich meebrengt. Naast ondersteunen bij de juiste technologiekeuze helpen we je ook de nodige stappen te maken naar je nieuwe omgeving op maat. Met onze persoonlijke en vertrouwde aanpak kan je rekenen op een professionele begeleiding, waardoor je meteen winst zal boeken in je werkervaring! We voeren een digitale scan uit en bekomen zo een voorstel dat het beste bij jouw zaak past.

Op maat van jouw budget

We leggen verschillende opties voor en denken ook mee na over de financiële mogelijkheden en voordelen. Onze doelstelling is een lange, duurzame relatie te bereiken aan de hand van onze doorgedreven service.

Infrastructuur op jouw maat? Contacteer onze IT architecten!

Gerelateerde producten

Public Cloud of Private Cloud

Een op maat uitgewerkte cloudoplossing

Hybride

Combineer de voordelen van cloud en lokale infrastructuur

Infra ter plaatse

Flexibele, lokale IT-infrastructuur