Moderne werkplaats

Flexibiliteit voor jouw medewerkers
Werk waar, wanneer en hoe jij het wil! Maak je hele organisatie en werknemers digitaal flexibel onder onze begeleiding. ATA IT gidst je door alle noodzakelijke stappen om tot een veilige en efficiënte werkomgeving te komen. Ook je leveranciers en klanten zullen op de meest veilige en dynamische manier kunnen deelnemen aan je exploitatiecyclus. Wij zorgen voor het juiste evenwicht om jouw organisatie te laten bewegen!

Flexibiliteit voor jouw medewerkers

Veilig en efficiënt, ook vanop afstand

Alle toegangen tot je omgeving (zowel voor werknemers, leveranciers als klanten) worden altijd met de juiste veiligheidsvoorwaarden opgezet. Zo garanderen we een sterke en veilige werkomgeving.

We zetten ook in op een efficiënte en vlotte manier van werken: in een moderne werkplaats is flexibel telewerken niet meer weg te denken. Medewerkers kunnen hun job uitoefenen op een toestel naar keuze, waar en hoe ze willen.

Proactief beheer en analyse

Met de ATA IT management-analyse garanderen we jouw bedrijfscontinuïteit. Het doel van deze analyse? Proactief problemen vermijden voor ze zich stellen. Om deze opdracht te laten slagen hebben we doorgedreven analysetools die jouw digitale werkomgeving constant monitoren.

Training

Een moderne werkwijze vraagt soms ook een aanpassing van handelen. Efficiënter maar anders! Wij laten je dan ook niet los tot we tot de optimale werksituatie komen. Dit doen we door helder alle stappen door te nemen, maar ook door training te geven over de tools die een verschil maken. Zo komen we samen tot een efficiënt en productief werkmilieu.

Hulp nodig bij jouw moderne werkplaats? Contacteer onze IT-architecten!

Gerelateerde producten

Microsoft 365

Werk overal met de toepassingen van Microsoft

Microsoft Teams

Dé tool voor een efficiënte samenwerking