Managed Services

Je digitale omgeving in veilige en aanwezige handen voor een vaste prijs
Door je IT-zorgen aan ons uit te besteden, kun jij je focussen op de kernactiviteit van je KMO. Wij maken een analyse van welke services jouw bedrijf nodig heeft en zijn daarin jouw ontzorgende partner. Ook je telefonie of andere digitale leveranciers nemen we onder de loep. We zijn dus niet enkel één direct contact, je krijgt alles voor één prijs.

Je digitale omgeving in veilige en aanwezige handen voor een vaste prijs

Focus op jouw business

Ook al is IT niet de kernactiviteit van jouw onderneming, toch is het vandaag een belangrijke en essentiële hefboom in je bedrijfsvoering. Door het IT-beheer uit te besteden is je bedrijfscontinuïteit gegarandeerd en kan jij je volop focussen op de groei en doelstellingen van je KMO.

Een SLA om van te dromen

ATA IT heeft geen 1ste-, 2de– en 3de lijnondersteuning. Onze Service Desk-medewerkers zijn vakspecialisten met meerdere jaren ervaring en helpen je onmiddellijk en doeltreffend verder. Je krijgt een overzicht van alle openstaande incidenten of innovatietaken en kan de vinger op de pols houden naar doorlooptijd. Een overzicht hiervan vind je in onze SLA rond reactietijden.

Proactief beheer en analyse

Aan de hand van onze ATA IT-management-analyse kunnen we proactief problemen vermijden voor ze zich stellen. Om deze opdracht te laten slagen werken we met doorgedreven analysetools die jouw digitale werkomgeving constant monitoren. 

Automatisatie en assetmanagement

Een overzichtelijke werkomgeving voor elke medewerker aan de hand van automatisatie en toestelbeheer, daar streven we naar. Start er een nieuwe werknemer of krijgt een collega een nieuwe rol in je bedrijf? Geen probleem, wij regelen het in een oogwenk. We zorgen ervoor dat je nieuwe toestel zo snel mogelijk beschikbaar is zonder meerkost.

Evolutieve maintenance of innovatie

Omdat de efficiëntie en effectiviteit van je bedrijf onze prioriteit zijn, denken we altijd in jouw belang. Daarom staat er altijd een IT-architect ter beschikking om gratis te komen sparren rond nieuwe opportuniteiten. Daarnaast kan je steeds beroep doen op onze Service Desk-verantwoordelijke om je dagelijkse werkervaring te optimaliseren.

Managed Services op jouw maat? Contacteer onze IT-architecten!

Gerelateerde producten

Service Desk

Doorwinterde engineers altijd in jouw buurt

Managed werkomgeving en infra

Jouw werkomgeving altijd (pro)actief onder controle

Managed Security

De juiste beveiligingen voor jouw bedrijf

Managed Backup en D/R

Altijd zeker van je data

Partnermodel

Een volledige IT-ondersteuning aan een vaste prijs