Security

Slaap op je beide oren, je bedrijf is in veilige handen
IT-beveiliging moet mee groeien met je bedrijf en middelen. Als jouw IT-partner plaatsen wij security mee in de fundamenten van je omgeving. We beschikken over alerte tools en experts die bedreigingen opsporen en correct reageren naargelang de situatie die zich voordoet. Daarnaast voorzien we een periodieke evaluatie van jouw omgeving, zodat je je geen zorgen moet maken over IT-bedreigingen.

Slaap op je beide oren, je bedrijf is in veilige handen

Security Audit

Wij komen gratis langs om de beveiligingsrisico’s van jouw organisatie in kaart te brengen en geven je een duidelijk stappen- en urgentieplan naar een veiligere digitale omgeving. Bezorgdheden rond de beveiliging van je huidige digitale omgeving? Vraag zeker een gratis security audit aan via ons contactformulier!

Security Awareness

De interne werkwijze is een belangrijke verdedigingslijn tegen cyberaanvallen. Wij ondersteunen je dan ook met trainingen en kunnen vooruitgang in beeld brengen om problemen in de toekomst te vermijden.

Security Response

Wanneer je toch met een cyberaanval te maken krijgt is het noodzakelijk om meteen correct te reageren. Zowel vanuit jouw bedrijfsomgeving als via onze experten nemen we hiervoor de juiste stappen, en volgen we een duidelijk plan om doeltreffende acties te nemen.

Gratis een digitale scan? Contacteer onze experten!

Gerelateerde producten

Audit

Wij brengen jouw securitynoden volledig in kaart

Strategie

Een uitgebouwde beveiligingsstrategie op maat

Awareness

Bewustmaking en training voor jouw medewerkers

Netwerk security

Jouw netwerk altijd in veilige handen door onze specialisten

Antivirus

Een antivirusstrategie waar je op kunt rekenen